Noppenpagina
Image default
Recreation / Motorcycles

De Sym Fiddle 2

De Sym Fiddle 2 is een uitstekende keuze als het gaat om scooters, zeker wanneer u op zoek bent naar iets budgetvriendelijker! U kunt deze scooter namelijk al vanaf €34,26 per maand leasen bij Polderscooter, of zelfs kopen voor €1.699,-. Deze koopprijs is inclusief de tweehonderd euro die het kost om het voertuig rijklaar te maken en het kenteken erop te zetten. Ook deze scooters, zoals veel andere scooters van Polderscooter kunt u krijgen in een snor- of brom-uitvoering, waarbij het verschil uiteraard gaat om de maximale snelheid die de scooter uiteindelijk kan behalen én welke verkeersregels van toepassing zijn. Let wel op, want u heeft een brommerrijbewijs nodig om op een bromfiets te kunnen rijden.

Polderscooter

Bij Polderscooter kunt u dus de Sym Fiddle 2 kopen in allerlei verschillende kleuren! We hebben onze klassieke zwarte uitvoering, maar ook een blauwe, antraciet en titanium model. Wij vinden vooral, ongeacht de kleur van de scooter die u uiteindelijk kiest, dat deze scooter elegantie en klasse uitstraalt. En dat ondanks het feit dat de scooter gewoon geschikt is voor dagelijks gebruik! Het stijlvolle design is gecombineerd met de modernste technologieën, waardoor de scooter zowel esthetisch als technisch een topper is. Zoals wij van Polderscooter altijd zeggen, een absolute klasse scooter. U krijgt de Sym Fiddle met een krachtige 4-takt motor die een grote koplamp heeft, waardoor u goed zicht behoudt tijdens het rijden.

Specificaties

Zoals we net al noemden is de Sym Fiddle een werkelijke klasse scooter, en daar zijn wel meer redenen voor dan alleen de motor! Het model heeft namelijk ook een zeer breed en comfortabel zadel, waar een vrij grote opbergruimte onder zit. In deze ruimte kunt u van alles en nog wat opslaan, maar het is vooral handig wanneer u uw helm niet overal mee naartoe wilt slepen. De scooter is uitermate geschikt voor scooterliefhebbers die houden van het rijplezier, waar de wendbaarheid van de scooter goed van pas komt. Er zijn bovendien allerlei accessoires waarmee het model uit te breiden is, een uitstekende keuze dus!