Noppenpagina
Image default
Recreation / Motorcycles

Dozen van de Dozenhal

Dozen van de Dozenhal kopen? Dat kan! Wij zijn in ieder geval de beste keuze, want de Dozenhal heeft de grootste voorraad kartonnen dozen in Nederland! We zijn er vrij zeker van, want er zijn weinig andere bedrijven die durven te beweren dat ze meer dan 2500 formaten op voorraad hebben die de volgende dag al geleverd kunnen worden wanneer de klanten vandaag bestellen. Kijken of we de doos hebben die u nodig heeft is zeer makkelijk. Op onze website zit een zoektool waarmee u alleen de gewenste afmetingen van de dozen hoeft in te voeren, en het aantal wat u nodig heeft. Dan gaat het algoritme in onze voorraad kijken, en geeft meteen een aantal resultaten voor dozen die niet precies voldoen aan uw vereisten, maar er genoeg in de buurt komen. 

Dozen in alle soorten en maten

Dozen in alle soorten en maten zijn te krijgen bij de Dozenhal. We hebben ze in het groot en in het klein, met meer dan 2500 verschillende formaten in het magazijn. Deze dozen liggen opgeslagen op meer dan 10.000 pallets! Dat zijn dan nieuwe en gebruikte dozen. De Dozenhal verkoopt ook gebruikte dozen, die eigenlijk nog in prima staat zijn om nog een keer gebruikte te worden. Dit is dan tegen een lagere prijs, zodat onze klanten ervan kunnen profiteren én het milieu beter bespaard wordt! Er hoeven namelijk dan geen nieuwe dozen geproduceerd te worden om dezelfde handeling uit te voeren, en dat scheelt weer CO2-uitstoot. 

Veel variatie

Bij de Dozenhal is er hartstikke veel variatie in de soorten dozen die u kunt krijgen. We hebben namelijk niet alleen nieuwe en gebruikte dozen, maar u kunt ook nieuwe dozen op maat laten maken! Daarnaast verkopen we ook palletdozen, deze zijn extra groot en daarom geschikt om extra grote producten mee te vervoeren. Daarnaast verkopen we ook tabaksdozen, deze dozen zijn extra stevig gemaakt en kunnen daardoor veel zwaarder materiaal vervoeren dan de andere soorten. Tot slot is het mogelijk om de dozen te bedrukken, of het nou gaat om een volledige skin of enkel een logo.