Noppenpagina
Image default
Recreation / Motorcycles

Een garage in Veenendaal die jouw probleem serieus neemt

Deze garage uit Veenendaal neemt je tenminste serieus als je denkt dat er iets mis is aan je auto. Al voor een langere tijd merkte ik dat er een bepaald lampje op mijn dashboard van mijn auto te zien was. Meestal als er iets brand op je dashboard is het geen goed nieuws. Bovendien hoorde ik steeds de motor een beetje en dacht nu echt dat er iets aan de hand was. Ik ging dus naar de eerste beste garage die er was, en daar zeiden ze dat er niks aan de hand was.

Met grote schade naar de garage van Veenendaal

Ik had meteen door dat ze niet goed naar de motor hadden gekeken en dat ik naar een andere garage uit Veenendaal moest zoeken. Want hier namen ze mij gewoon niet serieus en ik merkte dat ze onervaren waren. Na een tijdje zoeken kwam ik bij Garage Geurtsen terecht en dat zag er allemaal goed uit. Ik had ze gevonden via Google en vond hun website erg fijn navigeren. Daaruit kon ik meteen een afspraak maken en zelfs de volgende dag daar terecht. Toen ik daar aankwam werd ik netjes verwelkomt en mocht ik meteen met mijn auto de garage binnen rijden.

Alles netjes opgelost

Ze merkte meteen dat er iets aan de hand was toen ik binnenkwam rijden. Ik ging de auto uit en gaf hun de sleutels terwijl zij ernaar gingen kijken wat er aan de hand was. Een paar uur later kwamen ze erachter dat er iets goed mis was met de motor en dat het heel goed was dat ik hier was gekomen. Ik kreeg een leenauto mee en mocht mijn auto na twee dagen pas weer ophalen omdat er flink aan geklust moest worden. Na die twee dagen ging ik met spanning naar de garage en daar zag ik mijn auto helemaal mooi schoongemaakt voor de garage staan. Hij deed het weer helemaal goed en voor een best goede prijs. Ik kom zeker vaker naar deze garage.

Meer weten over garage Geurtsen in Veenendaal? Bekijk dan de website voor meer informatie.