Noppenpagina
Image default
Recreation

Kledingtips voor vrouwen

Voor een nieuwe bank, keuken of badkamer zoeken we heel Pinterest af en denken we heel lang na. We zijn goed voorbereid en weten precies wat er in ons huis past en wat onze stijl is. Maar voor kleding doen veel vrouwen dit niet. Waar moet jij op letten bij het uitzoeken van kleding? IN deze blog bespreken wij een aantal tips. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

Brede schouders

De topjes met pofmouwen en schoudervulling zijn nu helemaal in! Je hebt er misschien al wel een paar influencers mee gezien. Deze tops zijn super leuk en maken je schouders optisch wat breder. Deze items zijn perfect voor mensen met een peerfiguur, je benadrukt een slanke taille. Natuurlijk zijn de topjes met col ook weer helemaal terug. Deze shirtjes zijn perfect te combineren voor warme herfst- en winter outfits.

Riemen

De kleding voor het najaar en de winter zijn vaak wat dikker. Vaak kiezen steeds meer dames dan voor een tailleriem of tailleband. Deze stijlvolle items draag je eenvoudig rond je middel, om zo extra taille te creëren. Het maakt hierbij niet uit wat voor figuur je hebt. De riempjes mogen alleen niet te strak zitten, anders lijk je juist breder en dikker.

Kleuren

Als je kleuren draagt die bij jou passen, straal je meer. We hebben allemaal koele of warme ondertonen in onze huid. Kijk eens of je huidskleur mooier bij zilver of bij goud past. Bij zilver heb je een koele ondertoon, bij goud een warme. Zo is het ook met kleuren. Heb jij een koele ondertoon? Dan staan die kleuren jou het best. Kijk eens naar de kleuren in je ogen: vaak stralen je ogen meer als je die kleuren draagt. Natuurlijk spelen er meer factoren mee. Kom je er niet uit? Dan is een kleur-analyse misschien iets voor jou.

Nummerzestien.eu

Geïnteresseerd in dameskleding? Of wil je nog meer tips ontvangen? Nummerziesting.eu is een kledingwinkel waar kleding wordt verkocht voor dames, heren en kinderen. Nummer Zestien beschikt over vier winkels, allemaal gevuld met het nieuwste van het nieuwste op modegebied. Wil jij ook graag kennismaken met dé plek waar je als eerste kennismaakt met de trends voor het komende seizoen? Neem dan snel een kijkje op de website of neem telefonisch contact met ze op.

https://www.nummerzestien.eu/