Noppenpagina
Image default
Recreation / Motorcycles

Leg geld opzij voor een nieuwe systeemhelm of jethelm online besteld

Systeemhelmen zijn er in volle getale in allerhande webwinkels die leveren in systeemhelmen van merknamen als Nexx, Airoh, Nolan of Schuberth. Merken als Shark of andere merken kunnen voor liefhebbers geschikt zijn vanwege exclusiviteit en speciale uitvoering. Sommigen komen met ritssluiting maar allen komen ze met opklapbaar kinstuk. Met de systeemhelm kun je vlug jouw gezicht tonen in gevallen dat dit noodzakelijk of gewenst is. De systeemhelmen worden thuis geleverd binnen een of twee dagen. Zodra deze binnen is, zet hem op en geniet van jouw nieuwe aanwinst met universele look of een kleurtoets erop.

Koop strategisch online een systeemhelm en kies het formaat zelf

Je bespaart flink in je budget als je een scherpe prijs-kwaliteit verhouding vindt of een speciale prijsje. Dan houd je een extra centje over maar dat maakt de systeemhelm niet minder veilig. Want veiligheid staat natuurlijk voorop als je met jouw scooter of motor jouw nieuwe systeemhelm test. Looks zijn bijkomende zaak maar voor sommige mensen niet onbelangrijk en daarom houden ze van een scooter of motor met kleurtje passend bij jouw nieuwe systeemhelm. Van polycarbonaat of glasfiber is de buitenschaal dikwijls gemaakt een daarom zijn de moderne systeemhelmen amper stuk te krijgen.

Verbeter uitstraling en veiligheid met een nieuwe jethelm

Zoek je een modern hoofddeksel voor bij je scooter? Bijvoorbeeld een unieke jethelm met die nostalgische retro look? Dan kun je hiervan misschien een exemplaar krijgen bij een van de online webshops. Veel fabrikanten van jethelms werken met polycarbonaat, carbon of glasvezel die garant staat voor zeer degelijk materiaal. Amper stuk te krijgen, scooter je zelfs veiliger over straat. Dus je slaat twee vliegen in een klap met het aanschaffen van een nieuwe jethelm: je uitstraling wordt verbeterd eventueel en je kunt meer veiligheid waarborgen voor jezelf en andere verkeersdeelnemers.

Webwinkelen naar een jethelm is zeer eenvoudig

Kies een jethelm uit die jou terug brengt in de tijd en past bij jouw uitstraling en scooter. Bijvoorbeeld eentje met een Amerikaanse of Turkse vlag erop. Het formaat helm kun je ook zelf selecteren (tot aan kindermaten toe) en in de winkelmand plaatsen. Zoda je er zeker van bent dat je gevonden hebt wat je moest hebben, kun je de betaalprocedure doorlopen, de betaalwijze kiezen en binnen enkele dagen zul je het pakketje dat jouw nieuwe jethelm bevat met een blij gemoed in ontvangst nemen. Diverse merken als Nolan, Nexx en Schuberth hebben een groot aanbod maar er zijn nog vele merken meer.