Noppenpagina
Image default
Recreation / Motorcycles

Tips bij het kopen van een powerbank

U herkent het misschien wel: u bent een dagje weg en dan valt ineens uw telefoon uit omdat uw batterij leeg is. Erg vervelend natuurlijk, want hierdoor kunt u bijvoorbeeld niet appen hoe laat u thuis bent. Als u een powerbank heeft dan is dit probleem opgelost. Met een powerbank kunt u uw elektronische apparaten opladen waar en wanneer u maar wilt. Wilt u er ook één aanschaffen? Lees dan eerst deze tips, zodat u zeker weet dat u een goede aankoop doet.

Capaciteit

Vraag uzelf allereerst af hoe vaak u uw elektronische apparaten wilt opladen met een powerbank, zonder deze zelf op te laden. Let er tevens op welk elektronische apparaat u met de powerbank wilt opladen. Zo verbruikt een smartphone minder dan een groter apparaat zoals een tablet of een laptop. Een powerbank met 3350 mAh is al genoeg voor een smartphone. Voor een tablet kunt u het beste een powerbank uitkiezen vanaf 10.000. Wilt u uw laptop opladen? Maak dan gebruik van een powerbank van 30.000 mAh aan leverbare energie.

Ampère

Wilt u uw elektronische apparaat snel opladen? Dan is het belangrijk dat u een powerbank kiest met een hoge stroomsterkte, oftewel Ampère, oftewel A. De meeste powerbank beschikken over een stroomsterkte tussen de 1 en 3.5 A. Des te hoger het aantal Ampère, des te sneller het elektronische apparaat zal opladen.

Prijs kwaliteit

Lees altijd goed de specificaties van een powerbank. Zo weet u zeker dat u iets koopt waar u iets aan heeft. Bij Rebatt vindt u alleen powerbanks van een goede prijs-kwaliteit verhouding. Maar ook voor andere laders bent u bij Rebatt aan het juiste adres.

Online bestellen

Bent u een powerbank snel nodig? Dan raden we u aan om uw bestelling te plaatsen bij Rebatt. Kies een geschikte powerbank uit en zodra u heeft betaald, wordt uw aankoop binnen 24 uur op de post gedaan. U kunt zo dus wel heel snel uw bestelling thuis verwachten.

http://www.rebatt.nl/