Noppenpagina
Image default
Recreation / Motorcycles

Touringcar huren? Kijk niet verder!

Wilt u nu of binnenkort een touringcar huren? Dat kan natuurlijk! Noot.nl geeft u de keuze uit verschillende auto’s. Deze reiken uit van kleine auto’s tot grote bussen, luxe en minder luxe en nog veel meer. Noot helpt iedereen graag op een leuke en veilige manier de weg op!

Een touringcar huren, hoe en wat?

Bij Noot kun je een touringcar huren voor verschillende soorten doeleinde, namelijk: Compleet verzorgde dagtochten en meerdaagse reizen, breng- en haalritten, concert- of theater vervoer, evenementen, lijndiensten, bedrijfs- en personeelsfeestjes en schoolreisjes. Maar mocht jij de auto of bus toch ergens anders voor nodig hebben kan dit natuurlijk ook. 

Zoals eerder aangegeven is het ook mogelijk om een luxe touringcar te huren. Deze zijn bijvoorbeeld geschikt voor feestjes en evenementen. In zo’n luxe auto moet je dan denken aan een minibar, toilet, tv, geluidsinstallaties etc. 

Ook kun je een touringcar op maat laten maken en huren. Dit gaat ook van reclame van je eigen bedrijf- of lokale sportvereniging tot bussen waarbij het interieur helemaal wordt aangepast, Noot kan het allemaal voor u regelen!

Maar wat kost dit nou allemaal? U kunt al een auto huren vanaf €175,-, dit zal natuurlijk wel verschillen afhankelijk van waar in geïnteresseerd in bent maar het geeft een indicatie. Elke touringcar heeft een chauffeur, alleen het huren van een touringcar van 9 personen is mogelijk zonder chauffeur. Voor nog meer informatie kunt u altijd contact opnemen met het bedrijf of een offerte opvragen.

Dagtochten

Naast gewoon een touringcar huren, kunt u ook deelnemen aan dagtochten. Als u zelf moeite heeft met het verzinnen van een leuk dagje uit of ergens waar u nog graag heen wilt, helpt Noot u graag verder. Samen zoek je dan iets leuks uit, op de website staan een aantal bestemmingen die misschien wel wat zijn. Deze reizen vinden door het hele jaar heen plaats, dus niet alleen als het mooi en warm weer is. Ook dagtochten kun je op maat regelen, dus heb je een grotere of kleine groep waarmee je er op uit wilt, is ook dat mogelijk.